On fire

Här nedan ska jag berätta om den utsökta konsten att grilla majs i mikron, det blir verkligen grillat!

1. Först lägger man in majskolvarna på en mikrosäker tallrik.
2. Slå på grillfunktionen och tid enligt paketet, här var det 2 minuter.
3. Ignorera att det luktar bränt, det ska vara så!
4. Ignorera även det oranga ljuskenet, det ser fint ut.
5. När mikron piper och indikerar att den mikrat klart, öppna luckan, bli inte rädd för lågorna.
6. VIKTIGT! Stäng luckan så snabbt du kan, annars kanske hela köket tar eld!
7. När elden slocknat är det dags att koppla ur mikron ur elluttaget. Om du måste flytta på mikron för att komma åt sladden så kan det ryka lite, det är helt normalt.
8. Eftersom att majsen fortfarande är lika kall som när du la in den tillagas den bäst på spisen eller i ugnen.
9. Kasta ut mikrojäveln, den är ju livsfarlig!
10. Ut och leta efter en karl som kan laga mat, mikromat räknas inte in under kategorin "kulinariska färdigheter".

Om man är bekväm så hoppar man över steg 1-7 och följer alltså bara steg 8 och 9 (och ev 10). Det är säkrast så.
Om man inte vill leva säkert så är steg 1-7 ett utmärkt sätt att avnjuta en dag före helgdag, en flaska rödtjut sätter också guldkant på tillvaron. Om inte annat så lugnar det nerverna efter eldsvådan.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hahahahaha! Det här inlägger gjorde min kväll!!!

2011-06-04 @ 23:25:14
URL: http://frokenwiman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0